Ova web-stranica koristi kolačiće,Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.

SLAŽEM SE
Feniks BB
Feel the Water

Feniks BB

Kompanija „Feniks BB“ osnovana je 1990. godine. Tokom višedecenijskog uspešnog poslovanja firma je učvrstila svoju poziciju u grupi vodećih proizvođača elemenata i sistema automatske regulacije i upravljanja u oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja. Od 2014. godine Feniks BB je vlasništvu kompanije HERZ-Armaturen Ges.m.b.H., čime je omogućen ubrzan razvoj u skladu sa najvišim evropskim standardima, kao i prisutnost na svetskim tržištima, pa je sada Feniks BB, pored snažne prisutnosti na domaćem tržištu, izrazito izvozno orijentisan.

FENIKS BB - „Automatika u funkciji“

Kompanija FENIKS BB pruža kompletna rešenja za efikasno, pouzdano i profitabilno korišćenje energije u sistemima daljinskog grejanja, industrijskim objektima i zgradama. U skladu s našim motom “automatika u funkciji”, stalno smo orijentisani na razvoj novih proizvoda i rešenja na korist naših kupaca.

Visoka stručnost i iskustvo kadrova osiguravaju kvalitetno poslovanje kompanije i dinamičnu radnu sredinu. Kontinuirano stručno osposobljavanje i edukacija više od 40 zaposlenih, garancija su razvoja i trajnog napretka.

Saradnja sa vodećim svetskim proizvođačima, kao što su „Belimo AG“ (elektromotorni pogoni), „Funke GmbH“ (pločasti izmenjivači toplote), „Industrietechnik Srl“ (prekidački elementi) i „Actaris – Itron“ (merila toplotne energije) u osnovi je projektovanja i izvođenja kompletnih i energetski efikasnih sistema, pre svega u oblasti daljinskog grejanja.

Poslovanje u skladu sa međunarodnim standardima upravljanja kvalitetom (ISO 9001: 2008) i menadžmenta zaštitom životne sredine (ISO 14001:2004) opredeljuje Feniks BB kao pouzdanog i ekološki orijentisanog isporučioca opreme i poslovnog partnera uopšte.

U poslovnom objektu koji sa pogonom ima više od 3000 m², lociranog industrijskoj zoni grada Niša, stvoreni su uslovi za povećanje obima i asortimana proizvodnje, realizaciju aktivnosti marketinga i prodaje, kao i servis i post-prodajnu podršku.

Glavni pravac razvoja kompanije je primena novih znanja i tehnologija u proizvodnji elemenata i sistema automatske regulacije, sa ciljem sveukupnog smanjenja potrošnje energije kao preduslova očuvanja životne sredine i prirodnih resursa i održivog razvoja.

Feniks BB je redovni učesnik Beogradskog sajma tehnike i tehničkih dostignuća, kao i Kongresa o KGH, najprestižnijih manifestacija u oblasti KGH i tehnike uopšte u regionu, i dobitnik je većeg broja nagrada i priznanja za svoje proizvode i sveukupni doprinos KGH struci.

Pročitajte više na: feniksbb.com