Ova web-stranica koristi kolačiće,Poštovani korisniče, naš sajt koristi cookies (kolačiće) u cilju poboljšanja korisničkog iskustva. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete se sa upotrebom kolačića.

SLAŽEM SE
O nama
Feel the Water

O nama

Danas je HERZ Armaturen GmbH, sa oko 2.600 zaposlenih, jedini austrijski i jedan od najvažnijih proizvodača termostatskih ventila, regulacione armature, sistema podnog grejanja, kotlova na pelet, solarnih sistema i toplotnih pumpi u Evropi.

 

Akcionarsko društvo HERZ Armaturen proizašlo je iz firme Gebauer & Lehrner, koja je osnovana davne 1896. godine . Tokom svog postojanja dugog 120 godina, kompanija se specijalizovala za proizvodnju i razvoj visokokvalitetnih armatura za grejanje, hlađenje i klimatizaciju.

Na čelu kompanije u svojstvu vlasnika i Generalnog menadžera nalazi se g-din Dr Gerhard Glinzerer.

Sedište kompanije HERZ Armaturen od 1986. godine je u novoj poslovnoj zgradi u Wien – Itzendorf, A-1230, Richard-Strauss Strasse 22. Ovde se nalaze proizvodnja armatura, centralni magacin i poslovno rukovodstvo. HERZ Armaturen u svom sastavu ima 24 fabrike i sve su u okviru Evropske unije: Austrija, Poljska, Rumunija i Slovenija.

Kompanija HERZ Armaturen ima predstavništva u skoro svim evropskim državama, na Bliskom Istoku, Severnoj i Južnoj Americi. Oko 60% proizvedene armatura se izvozi.

 

Trajni uspeh HERZ Armaturen zasnovan je na proizvodnom principu, da se samo tehnički zreli i visokokvalitetni proizvodi puštaju na tržište. Dugogodišnje iskustvo, kao i specijalizacija na polju grejne i regulacione tehnike, doprineli su razvoju brojnih inovativnih rešenja u sektoru uštede energije, kao i unapredjenju oblika i dizajna HERZ proizvoda.

HERZ - termostatski ventili "DE LUXE" predstavljaju simbiozu visoke tehnike i luksuznog oblika i dizajna. Osim toga, HERZ Armaturen razvija zajedno sa poznatim evropskim sistemskim proizvođačima koncepte za uvođenje regulacione armature "krojene po meri" sa ciljem uštede energije i troškova grejanja.

HERZ Armaturen poseduje moderan sistem osiguranja kvaliteta u kome mnoge firme tesno sarađuju. HERZ proizvodi se stalno podvrgavaju ispitivanjima u internacionalnim i nacionalnim nezavisnim institutima. HERZ termostatski ventili odgovaraju Evropskoj Normi (EN215).HERZ Armaturen u Srbiji, više od 20 godina, vrši prodaju preko svojih distributera.U 2003. godini otvoreno je predstavništvo za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Od maja 2009. godine, HERZ Armaturen ima svoj poslovno-skladišni objekat na 1650 m², Industrijska zona bb, Nova Pazova.U sklopu poslovnog objekta nalazi se magacin na 1200 m² i školski centar, gde inženjeri tehničke podrške permanentno vrše obuku za projektante i instalatere termotehničkih instalacija.