Feel the Water

HERZ Armaturen, Grundfos i Etaž sa instalaterima u Kragujevcu

U hotelu Kragujevac u Kragujevcu, 13.09.2013. godine HERZ Armaturen i Grundfos Srbija održali su stručno predavanje na temu „HERZ u sistemima radijatorskog i podnog grejanja“ i „Cirkulacione pumpe u sistemima grejanja“ instalaterima iz ovog kraja Srbije.

Herz u Kragujevcu

U drugom delu stručnog predavanje firma Etaž u okviru komercijalne prezentacije, predstavila je svoj prodajni program. Interesovanje za ovaj skup bilo je veliko pa su tako sva mesta u hotelskoj sali bila ispunjena.

Predavanju je prisustvovalo 50 instalatera iz Kragujevca i okoline. Prvo predavanje održao je Viktror Radić iz predstavništva HERZ Armaturen Srbija na temu „HERZ u sistemima radijatorskog i podnog grejanja“ gde je predstavio sve ono što je bitno i našta instalateri moraju da obrate pažnju prilikom montaže HERZ ventila i opreme u sistemima radijatorskog grejanja.

Herz - Prezentacija u Kragujevcu

Predstavio je TEPLOMIX trokraki mešni ventil bez pomoćne energije za zaštitu hladnog kraja kotla, pričao je i o HERZ pres fitinzima, cevima i opremi za podno grejanje... Zatim je Goran Luković iz predstavništva Grundfos Srbija pažnju prisutnih privukao predavanjem na temu najsavremenije frekventno regulisane pumpe MAGNA3.

Herz - Prezentacija proizvoda

Prikazao je prisutnim instalaterima zašto treba ugrađivati ove najusavremenije pumpe i tehničke karakteristike novih pumpi. U drugom delu ovog skupa Vladimir Cvijović iz Etaža, predstavljajući firmu Etaž, govorio je o prodajnom programu, komercijalnim uslovima i svim drugim pogodnostima koje Etaž pruža instalaterima.

Nakon završetka prezentacije koja je trajala 2 sata druženje je nastavljeno u drugom delu hotela gde nas je čekao ručak. Zadovoljni radom, uz dobre ukuse uživali smo družeći se.

HERZ Armaturen će aktivno nastaviti sa radom i druženjem sa instalaterima u budućem periodu. Sledeća prezentacija će se održati u Skopju za vreme trajanja sajma TEHNOMA 2013.