Feel the Water

Školski festival grejanja i klimatizacije Srbije

 

Pred punim anfiteatrom škole, gde je i otvoren festival , komaniju HERZ Armaturen d.o.o. predstavio je direktor predstavništva Nemanja Tubić. Svi prisutni su u okviru niza prezentacija koje su ovom prilikom bile održane mogli da se upoznaju u kom pravcu i kojom brzinom se razvija struka.

 

 

U holu škole, na postavljenim štandovima, gosti su mogli da vide i bliže se upoznaju sa najnovijim tehničkim dostignućima. Uz druženje, u lepom školskom holu, učenici su bili ti koji su bili impresionirani. Predstavnici firmi su im dali maksimalnu podršku za dalju edukaciju i stavili do znanja da su na pravom putu što se tiče profesionalnog izbora.

 

 

 

 

U svemu tome HERZ Armaturen je otišao korak dalje. Učenicima Tehničke škole donirao je pokaznu instalaciju na kojoj će učiti i izvoditi praktičnu nastavu, što su svi prisutni imali priliku da vide i pohvale. Ostale škole su pokazale veliko interesovanje za ovom instalacijom, a zadovoljstvo učenika dalo je HERZ Armaturen još jedan podstrek da od SRCA pomaže buduće, mlade kadrove koji su potrebni našoj zemlji, kako bi im bila omogućena što bolja i kvalitetnija edukacija.