Feel the Water

Termostatski usponski tuš a44 linije Fresh

Moderno doba u kome živimo donosi nam pregršt noviteta, a firma Herz se trudi da proizvodi proizvedeni pod njenim okriljem idu u korak s vremenom, uz tradicionalni kvalitet koji vešto negujemo. Inovativnost je naša prednost i jedan od glavnih prioriteta, pored društvene i ekološke odgovornosti i svesti.

Predstavljamo Vam termostatski usponski tuš a44, linije Fresh, koji se svojom praktičnom upotrebom, savršenim detaljima u dizajnu i izuzetnom funkcionalnošćuuklapa u sva moderna kupatila. Cela porodica će voleti ovo idealno rešenje i uživati u njegovom savršenom izgledu i svakodnevnoj upotrebi.

Usponski tuš a44 u ambijentu

Termostatski usponski tuš a44 u ambijentu

Ovaj usponski tuš pored svog besprekornog izgleda pruža i izuzetnu udobnost korišćenja. Njegova funkcionalnost se ogleda u tome što ima podesivu visinu koja odgovara svakom članu porodice, odnosno teleskop koji se izvlači, a najviša njegova tačka je čak 1400mm.

Kako su ekološka i društvena odgovornost imperativ, ušteda vode i energije je nešto čemu rešenja koja proizilaze iz firme Herz teže. Jedno takvo rešenje su i HERZ termostati. Podesiva odgovarajuća temperatura omogućava da se ne troši nepotrebna količina vode na prilagođavanje temperature kakvu želite. HERZ termostati osiguravaju konstantno mešanje tople i hladne vode na temperaturi po Vašem izboru. Kada trenutno zaustavite vodu i posle par trenutaka je ponovo pustite, ona ostaje iste optimalne temperature kao pre zaustavljanja.

Termostatski usponski tuš a44
Temperatura

Termostatski usponski tuš a44 00443

Pored termostatskog usponskog tuša a44, u okviru Fresh linije postoje još i:

usponski tuš a43

usponski tuš a43 00444

termostatski usponski tuš a38

termostatski usponski tuš a38 00441

usponski tuš a37

usponski tuš a37 00442

Garancija kvaliteta

  • na jednoručne baterije 6 godina
  • na dvoručne baterije 2 godine
  • na senzorske 2 godine ( elektronika je od slovenačkog proizvodjača ELMER)
  • na termostatske baterije 2 godine
  • na usponske tuševe 2 godine
  • na potrošni materijal 6 meseci (cev,konzola)
  • na ručice tuša 1 godina

 
Tehnička dokumentacija:

Za više infomacija posetite: www.unitas.rs