Feel the Water

HERZ na ISH u Frankfurtu

U periodu od 12.-16.3. i 12 hala na po 3 nivoa podeljen u tematske celine ISH je ostao veran svom renomeu. Ogroman broj izlagača i posetioca od otvaranja vrata u 9h do zatvaranja u 18h doprineo je uspehu i pozitivnom celokupnom utisku. Nove tehnologije, proizvodi, unapređena rešenja i značaj energetske efikasnosti bili su prisutni na svakom koraku.

 

 

 

Firma HERZ izlagala je na dve lokacije: armature u hali 10.1, štand B41i obnovljivi izvori u hali 9.0, štand A86.

 

Sa više od 115. godina iskustva i razvoja u oblasti armatura a preko 30. godina proizvodnje kotlova na drvnu biomasu na sajmu je bilo šta da se pokaže.

 

 

 

Jedna od velikih prednosti firme HERZ je i velika porodica koja sačinjava ovu grupaciju. Sa preko 30 direktnih predstavništava širom sveta, raznolikost ljudi, jezika i kulture omogućilo je firmi da se razvije u ono što je danas. U firmi se govori preko 30 različitih jezika a na samom štandu u ISH svaki gost iz bilo kog kraja sveta, dočekan je na svom jeziku i ugošćen domaćinski.

 

 

Tako su i predstavnici firme HERZ iz Srbije, direktor Tubić Nemanja i teh. direktor Radić Viktor dočekivali goste iz Srbije, Crne Gore i Makedonije. Posle pet dana napornog sajamskog rada ekipa iz Srbije stigla je kući umorna ali veoma zadovoljna jer je imala priliku da ugosti i pozdravi veliki broj gostiju i partnera iz naše države.