Feel the Water

Novosti

 • HERZ na KGH 2023

  HERZ na KGH 2023

  Na sjamu KGH održanom u periodu od 6. do 8. decembra 2023 godine u hali 4 beogradskog sajma prezentacija kompanije i proizvodnog programa bila je u znaku inovativnih rešenja.
 • HERZ na Sajmu voda 2023

  HERZ na Sajmu voda 2023

  Sa zadovoljstvom želimo prestaviti i naše prvo učešće na Sajmu voda održenog u periodu od 07.-09.12.2023.u hali br.3, Beogradskog Sajma.
 • Voda je naša

  Voda je naša

  Čini se da na našoj plavoj planeti, Zemlji vode ima u izobilju.Procenjena zapremina vode na Zemlji od 1,4 milijarde kubnih kilometara (prema Adamu Nimanu) zapravo zvuči ogromno. Međutim, samo oko 2,5% od toga, oko 35,1 miliona km³, je slatka voda.
 • HERZ PRO Plan 5

  HERZ PRO Plan 5

  U vreme kada se puno napora i aktivnosti ulaže u povećanje energetske efikasnosti i optimizaciju termotehničkih instalacija HERZ vam predstavlja koristan alat koji daje svoj doprinos tim naporima- profesionalni softver za projektovanje sistema HVAC
 • Elektronska/Digitalna termostatska glava

  Elektronska/Digitalna termostatska glava

  Racionalna potrošnja energije je jedan od glavnih zahteva koji se uzima u obzir prilikom razvoja novih proizvoda koji se koriste za HVAC instalacije. U tom kontekstu Herz je razvio elektronske termostatske glave.
 • Armatura za kuhinju e22

  Armatura za kuhinju e22

  Predstavljamo Vam kuhinjsku bateriju e22 linije Elite koja će se savršeno uklopiti u svaki prostor koji odiše modernim duhom. Dizajn ove armature zasigurno će privući poglede svih Vaših prijatelja, a visok komfor korišćenja Vama će doneti neopisivo zadovoljstvo.
 • Infinity Set 3u1

  Infinity Set 3u1

  Predstavljamo Vam Infinity Set 3u1, potpuno rešenje za Vaše kupatilo. Kupovinom ovog seta ostvarujete uštedu od 20% od kupovine pojedinačnih proizvoda.
 • Infinity Duo Set

  Infinity Duo Set

  Predstavljamo Vam Infinity Duo Set, jednostavno rešenje za ugradnu tehniku u Vašoj tuš kabini. Kupovinom ovog seta ostvarujete uštedu od 25% od kupovine pojedinačnih proizvoda.
 • Termostatski usponski tuš a44

  Termostatski usponski tuš a44

  Predstavljamo Vam termostatski usponski tuš a44 koji se svojom praktičnom upotrebom, savršenim detaljima u dizajnu i izuzetnom funkcionalnošću uklapa u sva moderna kupatila. Cela porodica će voleti ovo idealno rešenje i uživati u njegovom savršenom izgledu i svakodnevnoj upotrebi.
 • Armatura za umivaonik SQ BLACK

  Armatura za umivaonik SQ BLACK

  Herz je proizveo novu armaturu za umivaonik q10B koja svojom konstrukcijom i izgledom, ali i specifičnom crnom bojom pripada vrhunskom svetskom dizajnu. Linija SQ BLACK savršeno se uklapa u savremeni enterijer, zato će armatura kao središnji element vašeg kupatila zasigurno privući mnoge poglede.
 • Regulator dp-a i protoka

  Regulator dp-a i protoka

  Kako moderne HVAC instalacije zahtevaju optimizaciju kako u smislu potrebnog prostora ugradnje tako i brzine ugradnje i balansiranja instalacije nametnuo se zahtev za proizvodnjom jednog ventila koji bi u sebi sadržao sve potrebne elemente za regulaciju sistema sa promenjivim protokom i promenjivim diferencijalnim pritiskom npr. u sistemima dvocevnog toplovodnog grejanja.
 • HERZ CON 4006

  HERZ CON 4006

  U modernim HVAC instalacijama smanjenje vremena montaže kao i multifunkcionalnost su osnovni zahtevi prilikom procesa razvoja novih proizvoda. Osnovna namena proizvoda HERZ CON je jednostavno i brzo povezivanje
 • HERZ na KGH 2017

  HERZ na KGH 2017

  I ove godine HERZ Armaturen je učestvovuje na 48. Medjunarodnom kongresu o grejanju, hladjenju i klimatizaciji u Beogradu, u Sava centru od 6. do 8. decembra. 2017.
 • Novo iz Herz Armaturen: Jedinice za povezivanje i regulaciju termalnih jedinica

  Novo iz Herz Armaturen: Jedinice za povezivanje i regulaciju termalnih jedinica

  HERZ STANDARD CONNECT-4 je dizajniran da pruži jednostavnu i brzu montažu Fan Coil jedinica ili drugih termalnih jedinica.
 • Tretman vode u sistemima grejanja, inteligentni dvostepeni paket.

  Tretman vode u sistemima grejanja, inteligentni dvostepeni paket.

  Sistemi grejanja su poslednjih godina kompaktniji, a izmenjivači toplote, bojleri i kotlovi su danas manjih dimenzija i visokih performansi. Ovakvi sistemi su više osetljivi na smetnje.
 • Herz kutija za povezivanje i regulaciju termalnih jedinica

  Herz kutija za povezivanje i regulaciju termalnih jedinica

  HERZ kutija za povezivanje i puštanje u pogon termalnih jedinica pruža ekonomičan način kontrolisanja i montaže termalnih jedinica
 • HERZ na KGH 2016

  HERZ na KGH 2016

  I ove godine HERZ Armaturen je učestvovao na 47. Medjunarodnom kongresu o grejanju, hladjenju i klimatizaciji u Sava centru od 30. novembra do 2. decembra.
 • Novi proizvodi u 2016.godini

  Novi proizvodi u 2016.godini

  JEDINSTVENI VENTIL NA TRŽIŠTU PO PROMOTIVNOJ CENI
 • Herz na međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu
 • Novi proizvodi u 2015.godini

  Novi proizvodi u 2015.godini

  HERZ Kutija za povezivanje i puštanje u pogon termalnih jedinica dizajnirana je tako da obezbedi centralizovano mesto za puštanje termalnih jedinica u rad, poput FanCoil i Chilled Beams jedinica u KGH sistemima.
 • HERZ kupio fabriku za proizvodnju kotlova na biomasu BINDER

  HERZ kupio fabriku za proizvodnju kotlova na biomasu BINDER

  Kupovinom štajnerske kompanije BINDER GmbH, HERZ grupa širi svoj portfolio sistema za sagorevanje biomase. Brend BINDER i dalje ostaje, proizvodnja u Štajerskoj će se proširiti, prodaja i servis će dobiti globalno jačanje kroz integraciju u HERZ grupu.
 • DOBRODOŠLI NA ISH

  DOBRODOŠLI NA ISH

  I ove godine na štandu B41, hala 10.1 odgovore na sva Vaša pitanja davaće Vam stručni tim kompanije HERZ Armaturen!
 • Proslava sa poslovnim partnerima u Makedoniji

  Proslava sa poslovnim partnerima u Makedoniji

  Sa poslovnim partnerima iz Makedonije obeležili smo godišnjicu uspešane poslovne saradnje
 • Stručni skup u Skoplju - Makedonija

  Stručni skup u Skoplju - Makedonija

  Posle dugog niza godina HERZ Armaturen je u Skoplju, 04.aprila 2014. god., održao prezentaciju za projektante.
 • Održana prezentacija za projektante u Nišu

  Održana prezentacija za projektante u Nišu

  Prezentacija za projektante u Nišu, održana je 28. marta 2014. godine. Na prezentaciji je bilo prisutno više od 60 projektanata iz južnog i istočnog dela Srbije.
 • HERZ na KGH 2013

  HERZ na KGH 2013

  I ove godine HERZ Armaturen je u periodu od 4.12. do 6.12.2013 god. učestvovao na 44. međunarodnom kongresu grejanja, hlađenja i klimatizacije
 • Novogodišnji koktel 2013

  Novogodišnji koktel 2013

  13.12.2013. održan je novogodšnji koktel za saradnike i buduće partnere firme HERZ Armaturen.
 • HERZ FH - Kalkulator za Podno grejanje

  HERZ FH - Kalkulator za Podno grejanje

  HERZ FH je Kalkulator za Podno grejanje. Kao i za svaku vrstu grejanja, optimalno postavljanje je ključ za perfektno funkcionisanje podnog grejanja.
 • HERZ BV - Kalkulator za Herz Regulacione ventile

  HERZ BV - Kalkulator za Herz Regulacione ventile

  HERZ BV je alat za brzi izbor balansnih ventila. Koriste se osnovni podaci, inače potrebni i poznati pri projektovanju sistema, za brz i jednostavan izbor najboljeg ventila.
 • Treća poseta projektanata fabrici u Beču i Pinkafeldu

  Treća poseta projektanata fabrici u Beču i Pinkafeldu

  Treća poseta projektanata fabrici u Beču i Pinkafeldu HERZ Armaturen je, od 25. do 27. septembra 2013. godine
 • HERZ Armaturen, Grundfos i Etaž sa instalaterima u Kragujevcu

  HERZ Armaturen, Grundfos i Etaž sa instalaterima u Kragujevcu

  HERZ Armaturen i Grundfos Srbija održali su stručno predavanje na temu „HERZ u sistemima radijatorskog i podnog grejanja“ i „Cirkulacione pumpe u sistemima grejanja“ instalaterima iz ovog kraja Srbije.
 • Školski festival grejanja i klimatizacije Srbije

  Školski festival grejanja i klimatizacije Srbije

  U subotu 13.aprila.2013., u Tehničkoj školi „Novi Beograd“, Omladinskih brigada 25, održan je Školski festival grejanja i klimatizacije Srbije. Ovaj festival, pored brojnih svetskih i evropskih firmi (Fisher, Grundfos, Bosh, Danfoss, Rehau, Steelsoft, Rems, Henco) podržao je i HERZ Armaturen. Gosti festivala bile su tehničke škole iz Novog Sada, Niša, Kragujevca, Sremske Mitrovice, predstavnici i republičke i lokalne vlasti, Mašinskog fakulteta i privrede.
 • Održane prezentacije za instalatere u Zaječaru i Novom Pazaru

  Održane prezentacije za instalatere u Zaječaru i Novom Pazaru

  U aprilu i maju mesecu, u saranji sa našim distributerom VMB iz Kraljeva održane su prezentacije za instalatere u Zaječaru i Novom Pazaru.
 • Druga poseta projektanata fabrici u Beču i Pinkafeldu

  Druga poseta projektanata fabrici u Beču i Pinkafeldu

  HERZ Armaturen je, od 05. do 07. juna 2013. godine, organizovao drugu posetu projektanata iz Srbije fabrikama u Beču i Pinkafeldu.
 • Poseta projektanata fabrikama u Beču i Pinkafeldu

  Poseta projektanata fabrikama u Beču i Pinkafeldu

  HERZ Armaturen je, od 13. do 15. maja 2013. godine, organizovao posetu projektanata iz Srbije fabrikama u Beču i Pinkafeldu.
 • Okupljanje na Zlatiboru

  Okupljanje na Zlatiboru

  Malo ko zna da Zlatiborski okrug inače poznat po gastronomskim specijalitetima i gostoprimstvu ima malu tajnu - specijaliste za centralno grejanje. U petak 12. aprila sa početkom u 12h u svečanoj sali Hotela Zlatiborska Noć okupilo se oko 50 tak ljudi koji se bave sistemima centralnog grejanja.
 • HERZ na ISH u Frankfurtu

  HERZ na ISH u Frankfurtu

  U koraku sa već dugom tradicijom firma HERZ Armaturen je i ove godine izlagala na ISH u Frankfurt, najznačajnijem svetskom sajmu sektora energetike, zgradarstva, klimatizacije, vode i obnovljivih izvora energije.
 • HERZ hidrauličko balansiranje - merenje vodene strane
 • HERZ Armaturen, Grundfos i Etaž sa projektantima juga Srbije

  HERZ Armaturen, Grundfos i Etaž sa projektantima juga Srbije

  U hotelu My Place u Nišu, 14.02.2013. godine HERZ Armaturen i Grundfos Srbija održali su stručno predavanje na temu \"Energetska efikasnost i savremena hidraulička rešenja u KGH sistemima\". U drugom delu stručnog predavanje firma Etaž u okviru komercijalne prezentacije, predstavila je svoj prodajni program.
 • Stručni skup HERZ Armaturena, Grundfosa i Euroterma u Kragujevcu

  Stručni skup HERZ Armaturena, Grundfosa i Euroterma u Kragujevcu

  U hotelu ŽENEVA Lux u Kragujevcu, 22.03.2013. godine HERZ Armaturen i Grundfos Srbija održali su stručno predavanje na temu \"Energetska efikasnost i savremena hidraulička rešenja u KGH sistemima\". U drugom delu stručnog predavanja firma Euroterm iz Makedonije, u okviru teme: \"Obnovljivi izvori energije-solarni kolektori EUROTERM\", predstavila je svoje solarne kolektore. Ovaj skup je održan u saradnji sa firmom Doming, našim distributerom i domaćinom u Kragujevcu.
 • Toplane iz svih gradova Srbije gosti u školskom centru HERZ Armaturen

  Toplane iz svih gradova Srbije gosti u školskom centru HERZ Armaturen

  Svakog utorka i četvrta, od 5.marta do 1.maja 2013. godine, u predstavništvu HERZ Armaturen - Nova Pazova toplanama iz svih gradova Srbije održavaće se stručno usavršavanje
 • VDI3805 Selektor

  VDI3805 Selektor

  Program za izvoz HERZ proizvoda u CAD platformu
 • HERZ Armaturen , od srca za mlade, buduće kadrove!

  HERZ Armaturen , od srca za mlade, buduće kadrove!

  Na Mašinskom fakultetu u Nišu, 13. decembra 2012. godine održana je prezentacija- predavanje studentima sa smera termotehnike i termoenergetike na temu: „Hidraulika u sistemima KGH“ i „Osnove primene biomase“ u trajanju od dva školska časa.Pored studenata na prezentaciji su bili prisutni i učenici srednjih škola- budući studenti Mašinskog fakulteta u Nišu. Bilo je prisustno oko 100 učenika i studenata sa njihovim profesorima.
 • 43. Kongres o KGH

  43. Kongres o KGH

  Proizvodi firme HERZ Armaturen su se kvalifikovali i naći će se u finalu prvenstva u Kijevu. Naša predstavništva i kolege iz Ukrajne i Poljske su se potrudili da ventili firme budu deo instalacija novo izgrađenih fudbalskih stadiona. Stadioni, arhitektura, konstrukcije i tehničkia rešenja, predstavljaju prava dostignuća modernog doba, a armatura firme HERZ se savršeno uklapa u postavljena rešenja i zahteve energetske efikasnosti.